Beste klant,

U wordt doorgestuurd naar de website van Forever waar u de gewenste producten besteld tegen de NORMALE prijs. Wij van 4everDiscount zij de partij die u achteraf de korting verstrekt. Kijkt u hierboven in het menu “Korting” hoe dit werkt. Als u nu verder klikt bevestigt u dat u op de hoogte bent van wat daarop staat.

Nee, ik wil geen korting  of 

  • -15%

Forever Aloe Vera Gel 1 liter

€ 32,54
€ 27,66 15% korting
Inclusief belasting

Veel mensen gebruiken Aloë Vera Gel om hun huid te verzorgen, maar wist je dat je de gel ook kunt drinken? Forever Aloë Vera Gel vormt daarmee een perfecte aanvulling op een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Je gaat je er niet alleen fitter door voelen, maar je gaat er ook nog eens beter uitzien.

Aloë vera zoals de natuur het heeft bedoeld


- 99,7% pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant

- Zonder conserveermiddelen

- Suikervrij

- Glutenvrij

- Rijk aan vitamine C

- Natuurlijke, frisse smaak

- Een uitstekende aanvulling op een gezond voedingspatroon

Forever’s Bestseller!

Stel je eens voor dat je op een aloë vera plantage staat, het blad van een aloë plant opensnijdt en de gel direct kunt proeven. Onze Forever Aloe Vera Gel met 99,7% pure gel komt heel dicht in de buurt! Het is niet voor niets het eerste product dat een certificaat ontving van het International Aloe Science Council (IASC) voor de puurheid en kwaliteit.


Forever Aloe Vera Gel is gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant. Er worden geen suikers en conserveermiddelen toegevoegd tijdens het verwerkingsproces. De drank is een uitstekende aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon.


Geniet van de natuurlijke smaak van onverdunde gel en profiteer van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.


Forever gaat voor een puur product. Om de kwaliteit te waarborgen wordt onze aloë vera gel na de oogst direct verwerkt. De gel wordt verpakt in Tetra Pak verpakkingen die gemaakt zijn van 100% recyclebaar materiaal.


De aloë vera gel is afkomstig van onze eigen plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek.


Ingrediënten: 

Gestabiliseerde aloë vera gel [aloë vera gel (99,7%), vitamine C (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur)].


Voedingswaarde (per ADH):

Vitamine C: 67 mg/84% (per ADH)

Aloë vera gel: 119,6 ml (per ADH)


Gebruik:

Neem tweemaal daags 60 ml of driemaal daags 40 ml. Schudden voor gebruik. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.


Bewaarvoorschrift: Na openen gekoeld bewaren (max 7°C). Binnen 30 dagen consumeren.

Tenminste houdbaar tot einde: zie bovenkant verpakking.


Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.


Voor meer informatie over dit product, het PDF-bestand in het tabje "Bijlagen"

715

Downloaden

Productinformatie Aloe Gel

Downloaden (763.62k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in