Beste klant,

U wordt doorgestuurd naar de website van Forever waar u de gewenste producten besteld tegen de NORMALE prijs. Wij van 4everDiscount zij de partij die u achteraf de korting verstrekt. Kijkt u hierboven in het menu “Korting” hoe dit werkt. Als u nu verder klikt bevestigt u dat u op de hoogte bent van wat daarop staat.

Nee, ik wil geen korting  of 

  • -15%

Forever Aloe Vera Gel (3x1 liter)

€ 97,61
€ 82,97 15% korting
Inclusief belasting

Aloe Vera Gel is rijk aan vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Forever Aloe Vera Gel is gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant. Er worden geen suikers en conserveermiddelen toegevoegd tijdens het verwerkingsproces. De drank is een uitstekende aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon.

Geniet van de natuurlijke smaak van onverdunde gel en profiteer van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.

Forever gaat voor een puur product. Om de kwaliteit te waarborgen wordt onze aloë vera gel na de oogst direct verwerkt. De gel wordt verpakt in Tetra Pak verpakkingen die gemaakt zijn van 100% recyclebaar materiaal.

De aloë vera gel is afkomstig van onze eigen plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek.

Ingrediënten: 

Gestabiliseerde aloë vera gel [aloë vera gel (99,7%), vitamine C (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur)].

Gebruik:

Tweemaal daags 60 ml of driemaal daags 40 ml.

7153

Downloaden

Productinformatie Aloe Gel

Downloaden (763.62k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in