Beste klant,

U wordt doorgestuurd naar de website van Forever waar u de gewenste producten besteld tegen de NORMALE prijs. Wij van 4everDiscount zij de partij die u achteraf de korting verstrekt. Kijkt u hierboven in het menu “Korting” hoe dit werkt. Als u nu verder klikt bevestigt u dat u op de hoogte bent van wat daarop staat.

Nee, ik wil geen korting  of 

  • -15%

Forever Aloe Berry Nectar (3x1 liter)

€ 97,61
€ 82,97 15% korting
Inclusief belasting

Geniet van pure aloë vera gel gecombineerd met de fruitige smaak van cranberry en appel. Forever Aloe Berry Nectar bestaat voor 90,7% uit aloë vera gel, is rijk aan vitamine C en bevat geen conserveermiddelen.

Aloë vera gel met de smaaksensatie van cranberry en appel.

- 90,7% pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant

- Zonder conserveermiddelen

- Rijk aan vitamine C

- Een uitstekende aanvulling op een gezond voedingspatroon

- Glutenvrij

- Fruitige smaak van cranberry en appel

Forever Aloe Berry Nectar bevat 90,7% pure aloë vera gel uit het binnenblad van de aloë vera plant en is rijk aan vitamine C. De fruitige aanvulling van cranberry en appel geeft aloë vera gel een verrassende twist! Forever Aloe Berry Nectar is een ideale aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon.

Geniet dagelijks van deze fruitige aloë drank en profiteer van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.

Gebruik: 

Tweemaal daags 60 ml of driemaal daags 40 ml.

Ingrediënten: 

Gestabiliseerde aloë vera gel [aloë vera gel (90,7%), vitamine C (ascorbinezuur), antioxidant (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur)], natuurlijk appelsapconcentraat (4%), fructose, natuurlijk veenbesconcentraat (2%).

7343

Downloaden

Productinformatie Berry Nectar

Downloaden (683.72k)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in